40 jaar Bergwegel

24 november 1973: Ringo Starr stond op nummer 1 met ‘Photograph’

            Een bewolkte dag met hier en daar een buitje, amper 10 graden warm

                                               Waregem won met 3-1 van Beerschot

…maar vooral in Merelbeke werd een nieuwe afdeling van de gemeenteschool officieel geopend:

                                                                    De Bergwegel

In den beginne waren er enkel kleutertjes en nieuwe lezertjes in het eerste leerjaar, maar 40 jaar later is deze kleine baby een volwaardige, uit de voegen gebarsten school geworden. Onze Bergwegel wordt 40 jaar, dat vraagt om een feestje met alle vrienden die daar de afgelopen 40 jaar gemaakt zijn, ja ook met de kleinste vriendjes die er nog maar net begonnen zijn.

We nodigen jullie allemaal uit om samen met ons te vieren op zondag 24 november.

  1. Ben je zelf oud-leerling of (oud)-personeelslid, dan is ons aperitief-concert (met dank aan het schoolkoor olv Meester Bruno en Juf Anniek) de ideale ontmoetingsplaats voor het terugvinden van je oude klasgenoten. De Bergwegelduwers bieden jullie een welkomstdrankje aan, daarna is onze bar geopend tegen héél democratische prijzen (volledig ten voordele van de school en de kindjes uiteraard). De deuren van de school gaan open om 10u30, klein en groot is welkom!
  2. Lopen je kindjes nu nog school in de Bergwegel, dan is onze familienamiddag misschien meer iets voor jou. Vanaf 13.30 staan onze deuren open voor een gezellige, winterse zondagnamiddag met taart en koffie (en uiteraard bieden we jullie ook een glaasje bubbels aan om te proosten op de jarige). Voor de kindjes hebben we een echt verjaardagsfeest gepland in de stijl van toen: disco-time! En ook voor de iets rustigere kindjes zal er eens iets anders te doen zijn op school dan ze gewoon zijn, wat precies hangt nog af van de weergoden. We sluiten het feest af met een optreden van het schoolkoor.

Hopelijk mogen we jullie massaal verwelkomen. Om praktische redenen vragen we wel om voor 12 november in te schrijven op 40jaarBergwegel@gmail.com met vermelding van de naam van de (oud)leerling/personeelslid, aantal personen en of je komt naar het aperitiefconcert en/of de familienamiddag (iedereen is zeker welkom op beide). Tot binnenkort!

Bezoek ook onze facebook-pagina:  https://www.facebook.com/groups/561118947270351/

 

Wanneer: 
zondag, 24 november, 2013
Plaats: 
Bergwegel
De Bergwegel wordt 40!

Link naar GILKO Merelbeke

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.